STARTER Kft - Akkumulátor

smallc_starterl
A társaság 1990-ben savas indítóakkumulátorok gyártására alakult. Megalakulásakor is már több 10 éves gyártási tapasztalattal rendelkezett, mert a Mátra VOLÁN Rt. akkumulátoros műhelye alakult önálló vállalkozássá, ahol a karbantartás mellett akkumulátor összeszerelés is történt saját és értékesítési célokra. A gyártás kifejezetten a tehergépjármúvek, mezőgazdasági gépek és autóbuszok indító akkumulátoraira specializálódott. Kezdetben keménygumi edényes akkumulátorok összeszerelése volt a gyártási profil, amely 1993-ban kiegészült a polipropilén edényes akkumulátorok gyártásával. Időközben a keménygumi edényes akkumulátorok gyártása visszaszorult, a polipropilén edényes akkumulátorok választéka pedig kibővült.
A Gazdasági Minisztérium pályázatának igénybevételével 2001 évben került az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer bevezetésére.
A kis gyártási volumen gazdaságtalanná tette a termelést, ezért kezdetben az értékesítés bővítésére került sor a gyártási profilba nem illő akkumulátor típusokból.
2003-tól folyamatosan a gyártás megszünt, az értékesítés pedig újabb profilokkal bővült. Megőrzésre került a STARTERAKKU márkanév amely segítette a piacon maradást és a cég piacának bővítését. A kereskedelemre történő váltás sikeressége a vevői megelégedettségnek és a vevők cégbe vetett bizalmának volt köszönhető. A keresletnek megfelelően a saját márkájú akkumulátorok mellett egyre bővült más márkák értékesítése is.
Ma a cég az AUTOPART S.A. (Lengyelország) magyarországi kizárólagos képviselője és az EXIDE Technologies (olaszország) egyik magyarországi képviselője. Az indító akkumulátorok mellett más felhasználási célú típusok értékesítése is bevezetésre került, ezek forgalma folyamatosan bővül. A vállalkozás jövőjét a versenyben való helytállás, az értékesítés növekedésének biztosítása határozza meg. A cég ezért folyamatosan bővíti szolgáltatásait.
Forgalmazott márkák
Auto-Part, AutoPart, Blitz , EXIDE , Galaxy, Galaxy EFB, GALAXY PLUS, JP MKP, Landport, Landpower, MKP, reddot, Ritar, ROCKET -MKP, STArter+, Starterakku, Trojan, TrojanLabel, VARTA
Kapcsolódó szolgáltatások
 • Tanácsadás
Utolsó frissítés dátuma: 2024-04-21 00:31 *
- válaszarány
- válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.
(A statisztikák az elmúlt 180 nap adatai alapján készülnek.)

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
521 590 000 (Ft)
Adózott eredmény
-5 648 000 (Ft)
Jegyzett tőke
8 000 000 (Ft)
Létszám
6
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Van
Adószám
10308471-2-10
Alapítás
1990
Telefonszám
+36-36... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* STARTER Kft naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
 • Demuda Dc-80 product image
  Akkumulátor töltő DC-80 12V/24V 4A-6A-8A regeneráló funkcióv...
  Foxsur Fbc1205d product image
  Foxsur 12V 5A mikroprocesszor vezérelt akkutöltő LCD kijelző...
  Demuda Dc-100 product image
  Akkumulátor töltő DC-100 12V/24V 6A-8A-10A
  Tölthető akkuk:...
Ez az oldal sütiket használ
loading gif
Betöltés...