Minden megye
Építőipari berendezés adatlap - Frissítve: 2015-05-20 Szerkesztés edit

TERRA Hungária Építőgép Kft. Építőipari berendezés

terra_logo_facebook.jpg
A TERRA cégről

Európa egyik vezető gépkereskedője, a TERRA cégcsoport a munkagépek széles spektrumát kínálja partnereinek az építőipar, a szállítás, a raktározás és a logisztika területein.

TERRA Hungária Építőgép Kft.

A Közép- és Kelet-Európában 17 országban 41 telephellyel működő cégcsoport két stratégiai üzletegységre tagolódik, úgymint építőipari gépek, valamint oldalvillás- és tereptargoncák fejlesztésére és gyártására. Mindez olyan országokon átnyúló, megbízható szervizzel párosul, amely szaktanácsadást és azonnali pótalkatrész-ellátást garantál. A Terra Hungária Kft. által forgalmazott márkák: JCB, HBM-Nobas, JCB Vibromax, Allround, Endress, Bell, Kaeser

Dinamikus fejlődés

A cég Magyarországon 1992-ben, szombathelyi székhellyel kezdte meg működését, melynek dinamikus fejlődését jól mutatja, hogy a szombathelyi cégalapítás után alig három évvel megnyitottuk budapesti, pár évvel később pedig szegedi, nyíregyházi és pécsi telephelyünket. Legújabb telepünk átadására tavaly, Szigetszentmiklóson került sor.

A folyamatos növekedést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a kezdetben mindössze 5 fővel elindult Kft. mára 53 munkatárssal dolgozik. Míg eleinte használt építőgépek forgalmazásával és alkatrészbeszerzéssel foglalkoztunk, ma büszkén mondhatjuk, hogy a világhírű angol gyártmányú JCB építőgépek kizárólagos forgalmazói vagyunk hazánkban.

A mára 5 telephellyel rendelkező Terra Hungária Kft. lehetőséget biztosít arra, hogy az ország egész területén elérhetőek legyünk partnereink számára.

A Terra Hungária Kft. üzletpolitikájának alapja a magas minőség, a korrekt munkavégzés, a maximálisra való törekvés, valamint a vállalt szerződési feladatok maradéktalan teljesítése.

Minőségben az elsők

A minőség iránti elkötelezettség jegyében a Terra Hungária Építőgép Kft. mind az öt magyarországi képviselete az építőpiac területén működő vállalkozások igényeinek maximális kiszolgálása törekszik. Éppen ezért a Terra Hungária Építőgép Kft. célja megalapítása óta, hogy ügyfeleit világszínvonalú, kifogástalan minőségű és a termelés szempontjából hatékony termékekkel szolgálja ki. Ezt bizonyítandóan, a vállalat minőség iránti elkötelezettségének jegyében a TERRA szállítási program gépeit kizárólag ISO minősítésű üzemekben állítja elő. Mindez olyan országokon átnyúló, megbízható szervizzel párosul, amely szaktanácsadást és azonnali pótalkatrész-ellátást garantál.

A cégünknek fontos, hogy megbízható, jó szakemberekkel dolgozzon, ezért munkatársaink kiválasztása során olyan kollégákat kerestünk, akik nagy tapasztalattal, magas színvonalon teljesítik feladataikat.
Teljes szöveg mutatása
Válaszarány: 56
Válaszidő: 2
Témakörök
Beszerez? Legalább 3 ajánlatot begyűjt Önnek a táblázat.hu, akár 30000 témában, gyorsan és ingyen.
Céginformációk a Bisnodetól
Bejegyzett név:
TERRA Hungária Építőgép Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Adószám:
11870979-2-43
Árbevétel:
9 901 706 000 (Ft)
Adózott eredmény:
406 007 000 (Ft)
Jegyzett tőke:
182 280 000 (Ft)
Létszám:
66 (Fő)
Alapítás éve:
1999
Képviseletre jogosult(ak):
Tulajdonosok:
Cég státusza:
Működő
Negatív esemény:
Nincs
Beszélt nyelvek:
angol, német, angol, Angol, német, Német
Utolsó frissítés dátuma:
2020-11-26 00:49
Bisnode kockázatelemzés
Bisnode jelzőlámpa:
bisnode_zold.png
Forgalmazott márkák
AFEC, AFEC, Allround, HBM - Nobas, HBM-Nobas, JCB, JCB, JCB Vibromax, Kaeser, Kaeser, Kaeser, Bell, Endress, JCB, JCB-Vibromix, Allround, HBM-Nobas, allround, Bell, Endress, Endress, Endress
Kapcsolódó szolgáltatások
    Bérbeadás, Karbantartás, Szerviz, Alkatrészellátás, Finanszírozás
Kulcsszavak
JCB,Földmunkagép,Rakodógép,Markológép,Kotrógép,JCB szerviz,JCB alkatrész,TERRA,Lánctalpas,Gréder,Tömörítőgép,Vibromax
Elérhetőségek Szerkesztés edit
Cégnév:
TERRA Hungária Építőgép Kft.
Cím:
1239 Budapest, Ócsai utca 1-3.
Telefonszám:
+36-24 Mutasd
Fax:
+36-24 Mutasd
Válaszidő:
2
További telephelyek
  • 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 17.
  • 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 189.
  • 6791 Szeged, Dorozsmai út 76.
  • 7630 Pécs, Tüskésréti utca 9.
  • 9700 Szombathely, Ipari út 5.

Sütik

loading Betöltés...