Termék adatlap

UPS Nemzetközi futárszolgálat

Ajánlatot kérek

Szolgáltatás leírása

Érje el külföldi vevőit és szolgáltatóit könnyebben egy olyan tapasztalt szállítási szakértővel, mint a UPS. Akár egy gazdaságos szállítási lehetőségre van szüksége, akár a lehető leggyorsabb szolgáltatásra sürgős szállítmányokhoz, mi bármilyen méretű nemzetközi szállítmányhoz megoldást tudunk kínálni.

Azokhoz a szállítmányaihoz, amelyeknek a lehető leggyorsabban kell megérkezniük, a UPS időre történő expressz szállítási szolgáltatásokat kínál, tipikusan reggeli vagy nap végi kézbesítéssel. A szállítási idő rendszerint egytől három nap, a kiindulási és a célországtól függően.

Kevésbé sürgős szállítmányokhoz, még azokhoz is, amelyek megbízható, napra pontos kézbesítést igényelnek, az Ön vállalata számára kiváló alternatívát kínáló szolgáltatásokat kínálunk. A szállítási idő rendszerint kettőtől öt nap, a kiindulási és a célországtól függően.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tanácsadás

Hasonló termékek

UPS Belföldi csomagkézbesítés másnap 12 óráig Express
  • Rendeltetési és kiindulási helyek: Országszerte
Garantált következő munkanap déli 12 óráig kézbesítés a fontosabb üzleti központokba az országon belül. A garantált kézbesítés mellett nincs ok az aggodalomra...

Céginformációk a Bisnodetól

Bisnode kockázatelemzés

Szolgáltatás elérhető

UPS Magyarország Kft.
UPS Magyarország Kft. Futárszolgálat