Nagykonyhai edények
A vendéglátó-ipari célra gyártott nagykonyhai edények főként méreteiket illetően különböznek a háztartásokban használt fazekaktól. A nagykonyhai edények esetében a biztonság is fontosabb: a nemzetközi szabvány szerint az edények fülének annyi súlyt kell elbírnia, mint az adott edény űrmértékének két és félszerese. A tartósság szintén lényeges szempont, hiszen a vendéglátó-ipari egységekben használt edények sokkal többször kerülnek a tűzhelyre, hevítik fel, hűtik le, ejtik el őket, ütik neki valaminek vagy mossák el. A nagykonyhai edények szendvicstalpába több réteg vasreszeléket építenek, így az mágnesezhető, azaz ezek a lábasok indukciós tűzhelyeken is használhatók.
A Táblázat.hu leegyszerűsíti a beszerzést: itt hatékonyan térképezheti fel a kínálatot és gyűjthet be ajánlatokat több releváns cégtől egyszerre.
A vendéglátó-ipari célra gyártott nagykonyhai edények főként méreteiket illetően különböznek a háztartásokban használt fazekaktól. A nagykonyhai edények esetében a biztonság is fontosabb: a nemzetközi szabvány szerint az edények fülének annyi súlyt kell elbírnia, mint az adott edény űrmértékének két és félszerese. A tartósság szintén lényeges szempont, hiszen a vendéglátó-ipari egységekben használt edények sokkal többször kerülnek a tűzhelyre, hevítik fel, hűtik le, ejtik el őket, ütik neki valaminek vagy mossák el. A nagykonyhai edények szendvicstalpába több réteg vasreszeléket építenek, így az mágnesezhető, azaz ezek a lábasok indukciós tűzhelyeken is használhatók.
A Táblázat.hu leegyszerűsíti a beszerzést: itt hatékonyan térképezheti fel a kínálatot és gyűjthet be ajánlatokat több releváns cégtől egyszerre.