A húsdaráló az egy darabban lévő nagyobb húsok ledarálására alkalmas élelmiszeripari gép. A kis kapacitású akár háztartásban is használható készülékektől egészen ipari méretig kaphatóak. A felhasználási területtől függően igen eltérő lehet a húsdarálók kapacitása és a betöltő nyílás mérete. A darálmány finomságát a lyuktárcsa határozza meg, amely általában cserélhető. Ezekhez a készülékekhez a legtöbb esetben rendelhetők kiegészítők, például kolbásztöltő, és egyes gépek rendelkeznek extra funkciókkal, mint az önélező kés vagy a túlmelegedés elleni védelem.

Ipari húsdaráló Forgalmazók

Társaságunk gasztronómiai, sütőipari és cukrászipari gépek forgalmazásával, szervizelésével, javításával foglalkozik. Cégünk elsődleges feladatának tekinti, a sütőüzemek, cukrászatok, szállodák, üzemi konyhák, vendéglátó ipari üzemek kiszol...
 
- Cégünk 1990. óta van jelen a magyar piacon. - 25 minőségi vendéglátó ipari termékek gyártásával foglalkozó olasz cég berendezéseinek hazai forgalmazói vagyunk - helyszíni felmérés, árajánlatadás, szakmai tanácsadás, gyors szállítás, szerv...
 
Cégünk a többi gasztronómiai céghez hasonlóan valamennyi konyhatechnológiai berendezést forgalmaz, üzembe helyez, és szervizel. Célunk, hogy maximálisan kielégítsük a vevőink igényeit. Ennek elérése érdekében lényegesen szélesebb választéko...
 
Cégünk fő profilja vendéglátóhelyek, szállodai és ipari konyhák igényeinek magas szintű kiszolgálása.
 
Ipari konyhatechnológia tervezése, értékesítése. Szakhatósági egyeztetés, konyhatechnológia megtervezése, engedélyeztetése. Pályázati segítségnyújtás. Büféktől a kórházakig (iskola, óvoda, bölcsőde, hotel, szálloda, kollégium, börtön, kórhá...
 
Az Attase Kft. 1998 óta van jelen a magyar piacon. Élelmiszer mellett kínálatunkban megjelentek ipari konyhatechnológia eszközei és a rozsdamentes edények, kiegészítők, az egyszer használatos műanyagáruk. A termékek egyre szélesedő választ...
 
Vendéglátó és Élelmiszeripari gépek berendezések teljeskörű megoldással. Honlapunkon megtalál minden olyan gépet, berendezést, amelyre egy jól felszerelt konyhában,cukrászdában,pékségben,élelmiszer boltban szüksége lehet. Miért éri meg ve...
 

Cég hozzáadása

Ipari húsdaráló beszerzési útmutató

1. Milyen kapacitású húsdarálót kíván beszerezni?

Számos változata létezik a húsdarálóknak az otthoni 20-50 kg/óra kapacitású gépektől az élelmiszeripari nagygépekig, melyek akár 1000 kg hús ledarálására is képesek óránként. Az várható igények alapján adja meg, hogy óránként hány kg hús feldolgozására legyen alkalmas a készülék.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora legyen a készülék betöltő nyílása?

Attól függően, hogy milyen méretű húsokat szeretne darálni, jelölje meg, hogy legalább mekkora betöltő nyílással rendelkezzen a gép. Az otthoni kisebb típusok esetében 60-80 mm-es átmérő a jellemző, míg az egészen nagy gépek betöltő nyílása akár 120x120 mm is lehet.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen paraméterű lyuktárcsára van szükséges a géphez?

A készülék lyuktárcsájától függ, hogy milyen finomságú lesz a megdarált hús. Értelem szerűen kisebb nyílások esetén finomabb, míg nagyobbak esetében durvább lesz a darálmány. Az átlagos gépek 6-8 mm-es lyuktárcsával rendelkeznek, de léteznek finomabb, akár 3 mm-es és durvább, például 10 mm-es tárcsájú készülékek is. Ezek a tárcsák sok esetben cserélhetőek, így egy géppel akár különböző finomságú darálmány is előállítható.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Szeretne-e kiegészítőket is beszerezni a készülékhez?

A húsdaráló gépekhez számos kiegészítő rendelhető. Ilyen a kolbász- vagy hurkatöltő, a keksztöltő, a kebbe készítő, és a paradicsompasszírozó is.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora hely áll rendelkezésre a húsdaráló elhelyezéséhez?

Ha nagy kapacitású gépet kíván beszerezni, akkor számítania kell arra, hogy annak mérete jelentős lehet. Egy 6-800 kg/h kapacitású élelmiszeripari gép alapterülete akár 700x700 mm, míg magassága 1200 mm is lehet.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Rendelkezzen-e a gép extra funkciókkal?

Egyes húsdarálók olyan extra funkciókkal rendelkeznek, melyek megkönnyítik az üzemeltetésüket. Ilyen például az önélező kés, vagy a túlmelegedés elleni védelem. Ezek jellemzően a nagyobb gépeknél érhetőek el.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Ipari húsdaráló 21 találat
Méret
Kapacitás
Teljesítmény
Ajánlatkérés
kg/nap
W
460 mm
kg/h
kW
kg/h
kW
355 mm
kg/h
kW
400 mm
kg/h
kW
380 mm
kg/h
kW
kW

Termékhirdetés hozzáadása

Hogyan működik?

Találatok szűrése
Megye
Mind
Szűrés cégjellemzőre
Auditált beszállító (3)
ISO 14001 (2)
ISO 9001 (7)
Gyártó (11)
Kiskereskedő (25)
Nagykereskedő (30)
Szolgáltató (20)
Szakmai szövetségben tagság (5)
 
Szűrés szolgáltatásra
Alkatrészellátás (39)
Beépítés, telepítés (Üzembe helyezés) (38)
Bérbeadás (10)
Egyedi gyártás (37)
Finanszírozás (13)
Használt termék (16)
Házhozszállítás (36)
Helyszíni felmérés (37)
Hitelesítés (2)
Kalibrálás (4)
Karbantartás (35)
Méretre igazítás (14)
Oktatás (16)
Szerviz (37)
Tanácsadás (34)
Tervezés (30)
Webáruház (18)