Bérgépcentrum Kft. - Anyagmozgató gép bérlés

smallc_bergepcentrum_kft._108627_Anyagmozgat-gp-brls_81007_20230127015828
Targoncabérlés kedvező feltételekkel ne vásárolja meg, ha nem folyamatos használat a cél!

A targoncák számtalan esetben nélkülözhetetlenek, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy milyen rendszerességgel, illetve kihasználtsággal üzemeltetjük őket. Bármikor előfordulhat szinte bármilyen munkaterületen, hogy szükség lenne egy targonca hathatós segítségére, azonban a feladat elvégzése után hosszú ideig csak áll kihasználatlanul. Márpedig egy targonca megvásárlása legyen szó bármelyik változatáról igen komoly összeget emészt fel, az eladási értéke pedig mindenképpen alacsonyabb lesz, mint a bekerülési költség, tehát veszteségként jelenik meg a könyvelésben. Sokkal logikusabb, egyben költséghatékonyabb megoldás a targoncakölcsönzés, ami kedvező áron vehető igénybe, és mindig az adott feladatnak leginkább megfelelő típus igényelhető.

A targoncabérlés keretein belül többféle targoncatípus is elérhető, amelyeket teljesítmény, meghajtás, illetve méret alapján lehet kategorizálni. Minden szempontból a legkisebb az úgynevezett gyalogkíséretű targonca, amelynek teljesítménye ugyan megegyezhet egy nagyobb méretű, elektromos targoncáéval, de az emelési magassága már nem biztosan. A gyalogkíséretű targonca elektromos rendszerű, kisebb helyeken is alkalmazható, az irányítása pedig egyszerű. A nagyobb méretű targoncák esetében a meghajtás a meghatározó, hiszen lehetnek szintén elektromosak, ami a beltéri használat esetén előnyös, de a gáz-, valamint a dízelüzemű targoncák is népszerűek. Bármelyikre is legyen szükség, a targoncakölcsönzés lehetősége mindegyik esetében adott.

Ha csak időszakosan lenne szüksége targoncára, avagy nem szeretne egyben egy nagyobb összeget kiadni a beszerzésére, majd a fenntartás költségeit is fizetni, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Nálunk kedvező feltételekkel veheti igénybe a targoncakölcsönzési szolgáltatást, és többféle típus közül választhat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a targoncabérléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!
Bérgépcentrum Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2024-06-19 03:30 *
- válaszarány
- válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
(A statisztikák az elmúlt 180 nap adatai alapján készülnek.)
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
330 949 000 (Ft)
Adózott eredmény
3 774 000 (Ft)
Jegyzett tőke
3 000 000 (Ft)
Létszám
9
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
12850912-2-02
Alapítás
2002
Telefonszám
+36-30... Megnézem
* Bérgépcentrum Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Mivel foglalkozik még a Bérgépcentrum Kft.?
Hasonló profilú cégek
loading gif
Betöltés...