Bérgépcentrum Kft. - Építőipari gép bérlés

smallc_bergepcentrum_kft._108627_ptipari-gp-brls_80733_20230130100931
A személyemelő bérlést cégeknek ajánljuk változatos célokra. A saját munkagép hiánya nem akadály, a bérlés egy kézenfekvő megoldás!
A személyemelő egy olyan emelőgép, amit sokoldalúan lehet alkalmazni, sokféle helyszínen. A kültéri munka mellett beltéri feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmas egy olyan emelő, ami az adott helyszínhez és a kijelölt célokhoz ideális tulajdonságokkal rendelkezik. Az emelőhöz természetesen szükség van megfelelően képzett gépkezelőre is, aki ilyen feladatok elvégzésében szerzett tapasztalatot. Ha csak alkalmanként bérel ilyen gépet és nincsen megfelelően képzett embere a kezeléséhez, akkor ne csak a személyemelőt, a gépkezelőt is szerződtesse hozzá! Ennek köszönhetően minden adott a színvonalas és megbízható munkához.

A személyemelő bérlést számos célra tudjuk ajánlani. A személyemelő típusától is függ, hogy milyen felhasználási lehetőségek jöhetnek szóba. A kosaras személyemelő bérlés karbantartási munkákhoz kézenfekvő választás. Az ollós személyemelő bérlés a függőleges emeléshez praktikus megoldás. A személyemelő bérlés a teljes munkák vagy az egyes munkafázisok kivitelezéséhez is célszerű megoldás.

A személyemelő bérlés a nagy belmagasságú raktárak, csarnokok szerelését, javítási munkáit segíti, de számos szituációban nélkülözhetetlen szabadtéren is. Az olyan, alpin technikával végzett feladatok, mint a fák lombjának visszavágása vagy az ablakok tisztítása, személyemelővel is elkészülhet. Az oszlopok, magasfeszültségű vezetékek szerelése biztonságosan történik. A személyemelő bérlés egy épületen végzett munkálatokhoz is praktikus, mert szigetelésnél, ács vagy kőműves munkáknál, illetve bádogos munkáknál is sokszor kell magasban dolgozni.

A céges gépparkban nincsen olyan munkagép, amivel nagyobb magasságot is át lehet ívelni? A bérelhető gépekből több típusú is elérhető a mi gépparkunkban. Lépjen velünk kapcsolatba, ha lát lehetőséget ebben a szolgáltatásban! A weboldalunkon megtalálja az elérhetőségeinket, ezeken tud informálódni a személyemelő bérlésről!
Forgalmazott márkák
BT, Crown, Dingli, Genie, Haulotte, HYSTER, ITECO, JLG, Jungheinrich, LINDE, Manitou, Skyjack, Still, UpRight
Kapcsolódó szolgáltatások
  • Bérbeadás
Bérgépcentrum Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2023-11-30 02:44 *
50% válaszarány
2 nap válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
448 106 000 (Ft)
Adózott eredmény
56 901 000 (Ft)
Jegyzett tőke
3 000 000 (Ft)
Létszám
10
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
12850912-2-02
Alapítás
2002
Telefonszám
+36-30... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* Bérgépcentrum Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Mivel foglalkozik még a Bérgépcentrum Kft.?
loading gif
Betöltés...