Verbis Kft. - Építőipari gépalkatrész

smallc_verbis_kft._65480_ptipari-gpalkatrsz_39540_20230125024759
VERBIS KFT
- ALKATRÉSZ KÍNÁLATA Verbis Kft. 1998-ban jelent meg a magyar gép- és alkatrészpiacon, kezdetben két angliai központú nemzetközi vállalat, a Vapormatic Co. és a Coopers Filters magyar képviselőjeként. A Vapormatic Co.(Exeter) Ltd. egy multinacionális traktoralkatrész kereskedő vállalatcsoport 30.000 cikkelemből álló választékkal , mellyel lefedi az Európában elterjedt minden jelentősebb traktormárka alkatrész szükségletét motorikus, erőátviteli, hidraulikus és tartozékok árucsoportokban. Az általuk forgalmazott termékek szélsőséges igénybevételekre lettek méretezve, forgalmazásuk pedig a legszigorúbb minőségi kritériumoknak is megfelel, mint azt az ISO9002 és BS5750 tanúsítványok is igazolják.
A Coopers Fiaam Filters a Sogefi autóipari cégcsoport tagjaként 1919 óta gyárt szűréstechnikai termékeket gyári beszállítóként szinte az összes ismert márkához. A cég abszolút minőségre való törekvését jellemzi, hogy rendelkezik minden minőségi tanúsítvánnyal, beleértve a BS5750 Part 1 (ISO9001) és a FORD Q1 egész világra érvényes bizonyítványát.
A Verbis Kft. mint a Coopers Filters, Fiaam Filters és az Olasz Filtrec (hidraulika szűrők) magyarországi disztribútora, a személygépkocsik kivételével a teljes választékot kínálja (mezőgazdasági- és ipari erőgépek, traktorok, könnyű- és nehéz teherautók, ipari szűrőrendszerek stb.) a termékek kiváló minőségéhez képest meglepően kedvező áron.
Az alkatrészkínálat hamarosan kibővült az amerikai FP-DIESEL, MAXIFORCE és az angol KM PRODUCTS motoralkatrész- és a spanyol COMFORSA főtengelygyártó választékával, szinte tökéletesen lefedve az ipari dízel motorok alkatrészigényét. Gyári alkatrészeket forgalmazunk a finn SISU-VALMET, a japán ISUZU, KUBOTA, MITSUBISHI és YANMAR motorokhoz, de kínálatban szerepelnek a CLARK, DANA-HURTH, SPICER, ZF erőátviteli elemek és alkatrészek is. Napjainkban már több mint 40 európai és amerikai beszállítóval dolgozva a Verbis Kft. gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez , illetve motorhoz kínál raktárkészletről, vagy rövid szállítási határidővel gyári, vagy azzal megegyező minőségű márkás utángyártott alkatrészeket, kiemelve a következő márkákat:Motoralkatrészek:
CASE/IH, CATERPILLAR, CUMMINS, DAVID BROWN, DETROIT DIESEL, DEUTZ, FIAT , FORD-NEW HOLLAND, HATZ, ISUZU, JOHN DEERE, KOMATSU, KUBOTA, LEYLAND, LOMBARDINI, MAN, MERCEDES, MITSUBISHI, MWM, PERKINS, SCANIA, SISU-VALMET, VOLVO, YANMARFöldmunka-, rakodó- és egyéb építőgép alkatrészek:
CASE, CATERPILLAR, DAEWO, FIAT , FORD-NEW HOLLAND, GRADALL, HYUNDAI, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON, POCLAIN, SAMSUNG, VENIERI, VOLVO stb.Traktoralkatrészek:
CASE/IH, DAVID BROWN, DEUTZ, FENDT, FIAT-AGRI, FORD-NEW HOLLAND, JOHN DEERE, MASSEY FERGUSON, RENAULT, ZETOR stb.Targoncaalkatrészek:
BALCANCAR, CLARK, DAEWO, FIAT, GEHL, HYSTER, KALMAR, KOMATSU, LINDE, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, YALE stb.... tovább
Forgalmazott márkák
Atlas Copco, Auger Torque, AUGERTORQUE, Avant, BETON TROWEL, Biemmedue, Brokk, BT, CAMAC, Carandina, CASE, CATERPILLAR, CLM, CMH, COOPERSFIAMM, CUMMINS, CUTS DIAMANT, CZSCREEN, DAB, DAISHIN, D'AVINO, DB Engineering, DETROIT DIESEL, DEUTZ, DIECI, DOA, ELIA PERONI, EMZ, ENAR, FARESIN, Feeler, FEELER, FORD, Garbin Group, HANJIN, Hilltip, IH, IHIMER, IMER, INMESOL, ISUZU, ITECO, JCB, JOHN DEERE, JUNTTAN, Kato Imer, KOMATSU, KOSHIN, KUBOTA, Lotus, Mantovanibenne, MASSEY FERGUSON, MB, Meccanica Breganzese, MF, Mikasa, MITSUBISHI, MWM, NEW HOLLAND, Olajszűrők, hidraulikaszűrők, levegőszűrők, OPTIMAL, ORIT, PERKINS, PFT, POWER BARROW, POWERBARROW, SANY, SIMA, SIMEX, SIRMEX, SISU, SOLGA DIAMANT, TABE, Technoflex, TRIAX, TSURUMI, TSURUMI PUMP, UTIFORM, VAPORMATIC, Venieri, Verbis, VF Venieri, VOLVO, YANMAR, Zanon
Kapcsolódó szolgáltatások
 • Szerviz
 • Alkatrészellátás
Verbis Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2023-12-10 00:19 *
- válaszarány
2 nap válaszidő
4.0 értékelés  (1 partner)

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
8 181 516 000 (Ft)
Adózott eredmény
776 892 000 (Ft)
Jegyzett tőke
126 000 000 (Ft)
Létszám
48
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
11057123-2-42
Alapítás
1997
Telefonszám
+36-1-... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* Verbis Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
 • Daemo B600 product image
  A DAEMO gyártó adaptereinek forgalmazását 2012-ben kezdte me...
  Daemo B360 product image
  A DAEMO gyártó adaptereinek forgalmazását 2012-ben kezdte me...
  Daemo B210 product image
  A DAEMO gyártó adaptereinek forgalmazását 2012-ben kezdte me...
 • LEFORT LMS rakodógép ollók product image
  A LEFORT robosztus rakodógép ollói tökéletes megoldást jelen...
  Gusella-Bakker Targoncához való rakodógép kanál szettek product image
  A kifejezetten emelőtargoncákhoz tervezett rakodógép kanál s...
  Gusella-Bakker Rönkfogó kanalak product image
  A Gusella-Bakker rönkfogó kanalak robosztus és masszív kiala...
loading gif
Betöltés...