Minden megye
Targonca adatlap - Frissítve: 2015-09-22 Szerkesztés edit

Verbis Kft. Targonca

verbis_kft_001_009.jpg
VERBIS KFT- GÉPKÍNÁLAT

AVANT TECNO- UNIVERZÁLIS MINIRAKODÓK 200, 300, 400, 500, 600, 700 SOROZAT

A Finnországi Tamperében készülő rendkívül sokoldalú Avant kisgépek alkalmasak a legkülönbözőbb szűk terekben - építőiparban, mezőgazdaságban, kert- , és parképítés, illetve fenntartás során jelentkező- feladatok professzionális ellátására, legyen az földmunka, rakodás, vagy akár fűnyírás.
Az új Avant 500-as széria a legmodernebb gyártási technológiákkal, valamint a sorozatgyártás előnyeivel állítja elő gépeit. A 700-as széria a népszerű derékcsuklós 600-as és 500-as szériák továbbfejlesztésének tekinthető, mely gépek kategóriájukban is kitűntek rendkívül kompakt méreteikkel, hatékonyságukkal, remek manőverezési képességükkel, erőteljes vonó- és tolóerejükkel, illetve egyszerű kezelhetőségükkel.
Avant minikotrók univerzális eszközhordozó, kb. 60 féle adapterrel rendelhető.
1) CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ GÉPCSALÁD- AVANT 300-as széria - kiváló manőverezhetőség, helyben fordul, - egyszerű, robusztus konstrukció, - kiemelkedő ár/érték arány
2) CSUKLÓTÖRZSŰ GÉPCSALÁD- AVANT 500-as széria - nem sérti az érzékeny felületeket (pl. pázsit, térburkolat stb.) - egyszerűen vezethető és kezelhető, - alacsony súlypont, kivételes stabilitás, - jelentéktelen gumikopás.

VF VENIERI KOTRÓ-RAKODÓ ÉS HOMLOKRAKODÓ GÉPEK

Az olaszországi Ravenna melletti Lugo-ban található VF Venieri S.p.a. 1947 óta gyárt földmunkagépeket és azon ritka családi tulajdonú vállalkozások közé tartozik, melyek a folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységnek köszönhetően magas műszaki színvonalú és kiváló minőségű gépeket gyártva sikeresen megőrizték függetlenségüket globalizálódó világunkban.
VF Venieri kotró-rakodók, a kategória legsokoldalúbb gépei:
- Csuklótörzsű kotró-rakodógépek (6.23B, 8.23D és 10.23C típusok)
Hidrosztatikus összkerékhajtással, középen a fülke alatt elhelyezett erőteljes motorokkal (Perkins 86LE, 105LE és 117LE), 20 fokig oszcilláló, hidraulikusan kiegyenlített hátsó tengellyel, kiemelkedő fordulékonyság és stabilitás a terhelésérzékelő "load sensing" kormányhidraulika rendszernek köszönhetően, ROPS-FOPS vizsgás, hangszigetelt kabinok. Homlokrakodó kanáltérfogat: 1 - 1,60 m3. Kotrási mélység: 4,3 - 6 m. Max. működő tömeg: 7.400 - 9.000 kg.
- Négykerék-kormányzású merevvázas kotró-rakodógépek (10.33B típus)
Hidrosztatikus összkerékhajtással, középen a fülke alatt elhelyezett motorral (Perkins 105 LE) és hidrosztatikával , ROPS-FOPS vizsgás, hangszigetelt kabinok. Homlokrakodó kanáltérfogat: 1,2 - 1,5 m3. Kotrási mélység: 4,8 - 5,8 m. Max. működő tömeg: 8.800 kg.
- VF Venieri 1.33B mini kotró-rakodó
Kompakt, sokoldalú és erős. Kis méretei, a négykerék-kormányzásból adódó csekély fordulási sugara, a hidrosztatikus hajtása és a közúton is használható kialakítása (sebesség: 20 km/h) miatt a gép egyedülálló kategóriájában. Motorteljesítmény: 54 LE (Perkins). Homlokrakodó kanáltérfogat: 0,4 m3 (emelőképesség targoncavillával: 950 kg). Maximális kotrási mélység: 2,75 - 3,25 m. Max. működő tömeg: 3.300 kg.

VF Venieri csuklótörzsű homlokrakodók:
Kiemelkedő méret- és teljesítményválaszték. Csuklótörzsű kotró-rakodógépek hidrosztatikus összkerékhajtással, hátul elhelyezett erőteljes motorokkal (54 LE-től 177 LE-ig), 20 fokig oszcilláló, hidraulikusan kiegyenlített hátsó tengellyel, Z vagy parallel geometriájú homlokrakodó kinematika, kiemelkedő fordulékonyság és stabilitás, ROPS-FOPS vizsgás, hangszigetelt kabinok. Kanáltérfogat: 0,7 m3-től 3,5 m3-ig. Max. működő tömeg: 4.400 kg-tól 14.600 kg-ig.

MIKASA TALAJTÖMÖRÍTŐ GÉPEK

A japán Mikasa a világ egyik vezető vibrációs tömörítő gép gyártója, melynek kiváló minőségű termékeit a magyarországi képviseletet ellátó Verbis Kft. rendkívül kedvező árszinten kínálja. Főbb termékcsoportok: - Döngölőbékák 46-84 kg-ig négyütemű Honda benzines, és Yanmar dízel motorokkal, - Normál (44-99 kg-ig) és reverzibilis lapvibrátorok (64-700 kg-ig) széles méret, tömeg és motorválasztékkal. - Padkahengerek 570-950 kg-ig 355-457 mm dobátmérővel, víztartállyal, Yanmar dízel motorral.

ENAR BETONVIBRÁTOROK ÉS VIBRÁTORGERENDÁK

A spanyol ENAR a vibrációs betontömörítés széles választékát kínálja: - Tűvibrátorok villanymotoros, tápegység/bovdenes, pneumatikus, nagyfrekvenciás, fejmotoros stb. kivitelben. - Motoros simítógerendák különböző gerendaprofilokkal, széles motor és teljesítményválasztékkal.

OPTIMAL HIDRAULIKUS FAKIEMELŐK

A német Optimal a világ vezető gyártója a hidraulikus, földlabdás fakiemelő berendezések területén. A homlokrakodó, illetve kotrógépekre szerelhető berendezések 45 cm-es átmérőtől a 165 cm-es átmérőjű földlabda méretig használhatók, mellyel akár igen koros fák áttelepítése is megoldható páratlan (több mint 90%-os ) túlélési valószínűséggel.

BF 90.3 POFÁS TÖRŐKANÁL- AZ ÚJ TÖRŐMEGOLDÁS

A maga nemében páratlan, 20 t-nál nagyobb tömegű lánctalpas kotrógépekre szerelhető pofás törőberendezés az olasz Meccanica Breganzese szabadalmaztatott gyártmánya . Tömege: 3,5 t, garat méret: 900 x 450 mm, térfogata: 0,70 m3, töret mérete 20mm-től 130 mm-ig.

GARBIN- FOLYAMATOS ÁROKÁSÓK

Az olasz GARBIN GROUP SRL. a láncos és serleges árokásók rendkívül széles választékát gyártja a kiskertek öntözéstelepítéséhez ajánlott kézimozgatású minikotrótól a 11 tonnás önjáró célgépig. A palettában megtalálhatók a hidraulikus meghajtású (kotrószerelékre, vagy kompakt rakodóra illeszthető) láncos szerelékek, vagy a traktorok három pont felfüggesztésére illeszkedő TLT hajtású társaik csakúgy, mint a gumilánctalpas, önjáró szerkezetek különböző teljesítmény és méretkategóriákban.

SIMEX MUNKAESZKÖZÖK

Az olasz SIMEX SRL. kimagaslóan innovatív tartalmú munkaeszközeivel hívja fel magára mind jobban a szakma figyelmét. Főbb termékeik: -ST sorozatú aszfaltterítő adapterek kompakt rakodókhoz -PL sorozatú önszintező aszfaltmaró kompakt rakodókhoz, kotrórakodókhoz, homlokrakodókhoz -TF sorozatú forgó marófejek kotrógépekhez -CB sorozatú törőkanalak kompakt rakodókhoz -T sorozatú tárcsás maróberendezések

SANY LÁNCTALPAS KOTRÓGÉPEK, GRÉDEREK, BETONSZIVATTYÚK

A kínai SANY Heavy Industry Co. Ltd. magyarországi importőre a Verbis Kft. A lánctalpas kotrógépek európai piacra szánt modelljei EURO 3-as Cummins motorral, Kawasaki főszivattyúval, fordítómotorral, vezérlőtömbbel és a SIEMENS által szállított elektronikával vannak felszerelve. A grédereknél a SANY alkalmazott a világon először teljesen hidrosztatikus meghajtást, a szabadalmaztatott technológia ma is mintaként szolgál a cég hazai és nemzetközi versenytársainak, akárcsak a betonszivattyúk esetén, melyből a SANY gyártja a világon a legnagyobbat, 66 m-es hosszal.A SANY új szériájú lánctalpas kotrógépeit megerősített gémmel és nagyteljesítményű, környezetbarát Cummins motorral szerelik. Az elterjedt, X kialaíktású járószerkezet biztos haladást és kiváló stabilitást eredményez a kotrógépnek. Kawasaki főszivattyú, fordítómotor, vezérlőtömb, és szintén Japánban gyártott KYB lánctalphajtó hidromotorok, munkahengerek és modern vezérlőerektronika segíti a gépek hatékony működését és eredményes használatát.

FEELER VILLÁSTARGONCÁK

Feeler villástargonca A szerszámgépiparban már jól ismert FEELER márkanéven készülnek targoncáink a kínai Hangzhounban, a taiwani illetőségű Fair Friend Ent. Group tulajdonában levő új gyáregységben. A tetszetős megjelenésű és jó minőségű targoncákat a VERBIS Kft 2008 óta forgalmazza Magyarországon.
A FEELER cég, hogy kilépjen a középszerűségből, merész lépésre szánta el magát, és az országba érkező targoncagyártói tapasztalatokat felhasználva, továbbá a japán mérnökök irányításával fejlesztette tovább termékcsaládját. Magyarországon közel tíz éve üzemeltetnek kínai targoncákat a felhasználók, meglepően jó tapasztalatokkal.
A gázüzemű targoncákba a legújabb fejlesztésű eredeti NISSAN K21, K25 és TB42G motorokat építik be. A dízelüzemű gépekben szintén az eredeti Yanmar, PERKINS és Volvo legkorszerűbb motorjai találhatók. Mind irányváltásban, mind pedig az olajelosztók tekintetében is a legújabb fejlesztésű elemeket használják. Évről évre újabb műszaki változtatások és fejlesztések kerülnek a targoncákba, hogy növeljék a biztonságot és fokozzák a kényelmet.
A FEELER választékában szereplő elektromos targoncák alacsony karbantartás-igényű és energiatakarékos, váltóáramú gépek. Az akkumulátorok cseréje is rendkívül egyszerűen és praktikusan végezhető. A targoncák nincsenek túlbonyolítva különböző elektronikus vezérlésekkel, ennek eredményeként kisebb a meghibásodások veszélye és egyszerűbb a javítás. A beépített akkumulátorok HAWKER, illetve VARTA gyártmányúak.

IHIMER - MINIKOTRÓK, MINIDÖMPEREK, CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ RAKODÓK ÉS KOSARAS EMELŐGÉPEK

Ihimer minikotró Még 2002 augusztusában közös vállaltot hozott létre a japán IHI nehézipari óriáscég kotrógépgyártó divíziója (IHI Construction Machinery Ltd.) és az olasz Imer Group. A két cég nevének összeolvasztásából született meg az IHIMER elnevezés.
Az új vegyes vállalat révén az IHI az általa gyártott minikotrók értékesítési pozícióit akarta javítani Európában, amely mára a kisméretű földmunkagépek legnagyobb piacává avanzsált. Az Ihimer európai piacra szánt kínálata jelenleg 17 típusból áll, a paletta legkisebbik tagja a 9VX mindössze 973 kg-os önsúllyal bír, míg a legnagyobb az Ihimer 80VX a nyolctonnás gépcsalád illusztris példánya.
Megújult az IHIMER minidömper családja is, melynek legújabb, Carry105 elnevezésű modellje - az opcionális eszközök széles palettájának köszönhetően is - széleskörűen használható a szűk terek legkülönbözőbb anyagmozgatási feladataira. Kiemelten jól használható faiskolákban, kertészetekben végzendő feladatokra.
Megbízható, gyors, szervóvezérlésű joystick, kompakt méretek: ezek a legfőbb jellemzői az IHIMER új, AS12 típusjelzésű csúszókormányos rakodójának, olyan gépet kínálva szűk munkaterületekhez, amely maximális rugalmasság mellett is komoly teljesítményt garantál.

IMER - ÉPÍTŐIPARI, HABARCS- ÉS BETONTECHNOLÓGIAI GÉPEK

Imer betonkeverő Az 1962-ben alapított vállalkozás folyamatosan bővíti tevékenységét és választékát és egyre erősebb jelenléttel bír a nemzetközi piacokon is. Az IMER GROUP ma Olaszországban öt gyárral rendelkezik, de Törökországban és Mexikóban is működik már egy-egy gyártóbázisa. Az ügyfélszolgálatban és értékesítésben a toszkánai központot kilenc külföldi leányvállalat támogatja.
Termékek: vakológépek, esztrich pumpák, csavarszivattyúk, betonszivattyúk, habarcskeverők, betonkeverők, bolygóműves kényszerkeverők, rotoros simítók, fugavágók, asztali vizes vágógépek, csempevágók, cserépvágók, térkő vágók, téglavágók, fafűrészek, ipari csörlők.

ITECO

Iteco építő gép Az ITECO gyár Pegognaga-ban (Mantua) helyezkedik el 15.000 m2 területen, ahol 4.700 m2 alapterületű épület ad otthont a gyártósornak, a K+F-nek és az eladás utáni szolgáltatásoknak, beleértve az alkatrészellátást is. Itt születnek a választék gépei: a vontatható és önjáró ollós emelők, az önjáró teleszkópgémes emelők, stb. melyek kialakításánál nagy figyelmet fordítanak a környezetbarát megoldásokra. A cég alapfeladatának tekinti, hogy gépeivel lefedje az ezen a területen jelentkező piaci réseket, valamint a gépeik tulajdonságai egyedivé, kiemelkedővé tegyék azokat.
A gépeket elektromos vagy dízelmotorral, illetve ezek kombinációjával gyártják, épületen belül és kívül is egyaránt alkalmazhatóak. A hajtáslánc elemei minden típusnál az alvázszerkezeten belül foglalnak helyet. Ez a kompakt egység oldalról nyitható vagy fiókszerűen kihúzható, így karbantartás esetén egyszerűen hozzáférhető. A korszerű, hajtásrendszereknek és jó minőségű akkumulátoroknak köszönhetően a működési idő és az élettartam az átlagnál jóval hosszabb.

POWER BARROW MOTOROS TALICSKÁK

Power barrow motoros talicskák A műszaki és gazdaságossági szempontok alapján a Power Barrow az egyik legjobban sikerült motoros talicska család, amely a közelmúltban került az európai piacra. Az erős Honda motor és a nagyméretű kerekek segítségével a talicska - akár egyharmad tonna terheléssel is - megbirkózik a komolyabb akadályokkal és a meredek emelkedőkkel is. Sebessége kétszerese a lánctalpas gépekének, fenntartási költsége viszont csak negyedannyi.

TSURUMI MERÜLŐSZIVATTYÚK ÉS MOTOROS SZIVATTYÚK

Tsurumi szivattyúk A szivattyúipar vezető innovátoraként számon tartott Tsuruminál a minőség egyetlen szintje létezik - a legjobb. Az építőipari, nehézipari és szennyvízkezelői piacokra a Tsurumi több mint 1800 különböző szivattyúmodellt kínál bármilyen folyékony halmazállapotú anyaghoz, akár 170 m emelőmagasságig, és 330 m3/perc szállítási teljesítményig, 0,15 kW-tól egészen 300 kW-ig terjedő motorválasztékkal.
A Tsurumi szivattyúk felhasználási területei a teljesség igénye nélkül: alagútfúrás, homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzása, vízszintsüllyesztés, szennyvíztisztító technológiák, oxigénbevitel aktíviszapos folyamatokhoz, betonkeverő üzemek vízülepítő tartályai, üledék és fekália kiszivattyúzása, homokfinomítás kvarcit bányákban, nyíltszíni bányaaknák víztelenítése, föld alatti helyiségek elárasztás elleni védelme, hordozójárműre szerelt mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátása, fémipari, élelmiszeripari stb. folyamatok technológiai vízellátása akár "hortyogó" (vízszintes helyzetű) üzemmódban...
Teljes szöveg mutatása
Válaszarány: 33
Válaszidő: 3
Értékelés: 5.0
Targonca
42 darab termék
id_230_feeler_elektromos.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 2000 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_fb15ac.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 1300 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_fb15ac.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 1500 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_fb15ac.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 1800 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_fb15ac.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 2000 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_fb16.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 1600 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_fb16.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 2000 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_fb16.jpg
Emelési magasság: 2 m , Targonca teherbírása: 2500 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_feelerfd.jpg
Emelési magasság: 2 m , Maximális teherbírás: 1500 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
id_230_feelerfd.jpg
Emelési magasság: 2 m , Maximális teherbírás: 1800 kg , Villahossz: 1220 mm
Felszereltség: - Komplett világítás - Hátrameneti hangjelzés - Visszapillantó tükrök - Állítható komfortülés - Biztonsági öv - Állítható szervókormány - Kürt - ...
További termékek megjelenítése
Témakörök
Beszerez? Legalább 3 ajánlatot begyűjt Önnek a táblázat.hu, akár 30000 témában, gyorsan és ingyen.
Céginformációk a Bisnodetól
Bejegyzett név:
Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft.
Adószám:
11057123-2-42
Árbevétel:
5 178 769 000 (Ft)
Adózott eredmény:
586 061 000 (Ft)
Jegyzett tőke:
126 000 000 (Ft)
Létszám:
33 (Fő)
Alapítás éve:
1997
Képviseletre jogosult(ak):
Tulajdonosok:
Cég státusza:
Működő
Negatív esemény:
Nincs
Beszélt nyelvek:
angol, angol, német
Minősítések:
ISO 9001
Utolsó frissítés dátuma:
2020-11-26 00:15
Bisnode kockázatelemzés
Bisnode jelzőlámpa:
bisnode_zold.png
Forgalmazott márkák
Atlas Copco, Auger Torque, AUGERTORQUE, CAMAC, CASE, CMH, COOPERSFIAMM, CUMMINS, DAB, DAISHIN, DETROIT DIESEL, DEUTZ, DIECI, EMZ, ENAR, FARESIN, FEELER, FORD, Garbin Group, HANJIN, IH, IHIMER, ISUZU, JCB, JOHN DEERE, JUNTTAN, KOMATSU, KUBOTA, Mantovanibenne, MASSEY FERGUSON, MB, Meccanica Breganzese, MF, MITSUBISHI, MWM, NEW HOLLAND, PERKINS, POWER BARROW, POWERBARROW, SANY, SIMA, SIMEX, SIRMEX, SOLGA DIAMANT, TABE, TSURUMI, TSURUMI PUMP, UTIFORM, VAPORMATIC, Venieri, VF Venieri, VOLVO, YANMAR, CATERPILLAR, SISU , Mikasa, Avant, IMER, KOSHIN, Hilltip, ITECO, INMESOL, CUTS DIAMANT, Technoflex, BETON TROWEL, CLM, CZSCREEN, DB Engineering, DOA, ELIA PERONI, Biemmedue, Carandina, TRIAX, Zanon, OPTIMAL , Lotus, D'AVINO, Feeler
Elérhetőségek Szerkesztés edit
Cégnév:
Verbis Kft.
Cím:
1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/e
Telefonszám:
+36-1 Mutasd
Fax:
+36-1 Mutasd
Válaszidő:
3
Értékelés:
5.0
További telephelyek
  • 3070 Bátonyterenye, Ózdi út 15.
  • 4220 Hajdúböszörmény, 5429/2.
  • 8693 Lengyeltóti, Fonyódi utca 10.

Sütik

loading Betöltés...